A NUBU a kifinomult, modern városi nők és férfiak belső harmóniáját testesíti meg. Letisztult, mégis különleges szabásvonalaival, a kényelem és a funkció összehangolásával finom egyensúlyt hoz létre viselője határozott személyisége és kisugárzása között. A ‘slow design’ elkötelezett híveiként a tervezők célja, hogy helyi vagy regionális anyagokat használva járuljanak hozzá új designmodellek létrejöttéhez, helyi szakmabeliek és helyi munkaerő segítségével. Fenntarthatóság, hatékonyság és tartósság a fő célkitűzés minden egyes darabnál, a helyi művészetet használva inspirációként, amely a végső designban is fontos szempont.

 

 

A NUBU tervezői a kezdetek óta minden egyes kollekcióban arra törekednek, hogy az általuk tervezett kényelmes ruhákkal és kiegészítőkkel megkönnyítsék a mindennapokat.  A NUBU minden darabjánál cél, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, elősegítve a  belső béke megtalálását. 

A ZEN filozófia lényegét képviseli: a valóságot közvetlenül éljük meg, a pillanatban élve, így érhető el a kozmikus egység megtapasztalása, így közelebb kerülhetünk a megvilágosodáshoz. A legelfoglaltabb napokon is a belső békénk, a belső fókuszunk megtalálása a cél.