GADA NADRÁG NUBU TEAM

FEKETE

149,00 USD
Mérettáblázat (cm)
Méret Mellbőség Derékbőség Csípőbőség Ujjhosszúság
XS 80 – 84 60 – 64 85 – 89 22 – 25
S 85 – 88 65 – 68 90 – 94 26 – 28
M 89 – 93 69 – 73 95 – 99 28 – 29
L 94 – 98 74 – 78 100 – 104 30
Leírás
A NUBU TEAM #KapszulaKollekció egy fiatalos utcai viselet, amely összeköti a sport szerelmeseit. Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk a legújabb, 2021-es tokiói nyár olimpiai és paralimpiai játékok által inspirált kollekciónkat.
Garam Judit, vezető tervezőnk, a NUBU márka alapítója és tulajdonosa a magyar zászló színeiből inspirálódott (piros, fehér, zöld) a NUBU TEAM #KapszulaKollekció-jának tervezésekor. A kollekció környezetbarát módon készült a fenntarthatóságot szem előtt tartva. Egyes designoknak az olimpikonjaink hivatalos formaruhája szolgált inspirációul. A kollekcióban a magyar zászló szimbolikus színei és formavilága is megjelenik a különböző fazonok sziluettjeiben, ötvözve a designer darabokat a NUBU márkára jellemző minimalizmussal. A tervezés során a fogadó ország kultúrájának tisztelete is fontos volt számunkra, ezért a kollekcióban a japán tradicionális viseletre utaló jelek is csak különlegesebbé teszik a sportosan elegáns darabokat. A Japán hagyományok tisztelete mellett az állt a tervezés során a központban, hogy kifejezzük, mennyire büszkék vagyunk sportolóinkra, akik életük és karrierjük legfontosabb eseményén a mi designunkban képviselhetik hazánkat.
Idén először nemcsak az olimpikonok hivatalos formaruháját készíti a NUBU, hanem egy szurkolói #KapszulaKollekció-t is megálmodott vezető tervezőnk. Az utcai kollekció azért született meg, hogy a sportrajongók itthon egységet képviselve szurkolhassanak a Tokióba utazó sportolóknak. Mi a NUBU-nál veletek együtt szeretnénk ünnepelni az olimpiai és paralimpiai játékokat, a szurkolói kollekció pedig tökéletes módja annak, hogy egy nemzetként szoríthassunk sportolóinknak.


Anyag
60% viszkóz
40% poliészter
Tisztítás és ápolás
nem fehéríthető, vegyileg nem tisztítható, kézzel mosható, vasalás alacsony hőfokon (110°c), szárítógépben nem szárítható