MARYA KAPUCNIS PULCSI NUBU TEAM

FEKETE

82,50 USD
Mérettáblázat (cm)
Méret Mellbőség Derékbőség Csípőbőség Ujjhosszúság
1 88 – 93 68 – 73 94 – 99 28 – 29
2 98 – 104 78 – 84 104 – 110 30 – 32
Leírás
A NUBU TEAM #KapszulaKollekció egy fiatalos utcai viselet, amely összeköti a sport szerelmeseit. Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk a legújabb, 2021-es tokiói nyár olimpiai és paralimpiai játékok által inspirált kollekciónkat.
Garam Judit, vezető tervezőnk, a NUBU márka alapítója és tulajdonosa a magyar zászló színeiből inspirálódott (piros, fehér, zöld) a NUBU TEAM #KapszulaKollekció-jának tervezésekor. A kollekció környezetbarát módon készült a fenntarthatóságot szem előtt tartva. Egyes designoknak az olimpikonjaink hivatalos formaruhája szolgált inspirációul. A kollekcióban a magyar zászló szimbolikus színei és formavilága is megjelenik a különböző fazonok sziluettjeiben, ötvözve a designer darabokat a NUBU márkára jellemző minimalizmussal. A tervezés során a fogadó ország kultúrájának tisztelete is fontos volt számunkra, ezért a kollekcióban a japán tradicionális viseletre utaló jelek is csak különlegesebbé teszik a sportosan elegáns darabokat. A Japán hagyományok tisztelete mellett az állt a tervezés során a központban, hogy kifejezzük, mennyire büszkék vagyunk sportolóinkra, akik életük és karrierjük legfontosabb eseményén a mi designunkban képviselhetik hazánkat.
Idén először nemcsak az olimpikonok hivatalos formaruháját készíti a NUBU, hanem egy szurkolói #KapszulaKollekció-t is megálmodott vezető tervezőnk. Az utcai kollekció azért született meg, hogy a sportrajongók itthon egységet képviselve szurkolhassanak a Tokióba utazó sportolóknak. Mi a NUBU-nál veletek együtt szeretnénk ünnepelni az olimpiai és paralimpiai játékokat, a szurkolói kollekció pedig tökéletes módja annak, hogy egy nemzetként szoríthassunk sportolóinknak.
Ez a pulóver az átmeneti szezonok ruhatárának nélkülözhetetlen darabja. A sportos és az elegáns design elemeket ötvözi. Ovesized sziluettje és elasztikus anyaga miatt a hétköznapok tökéletes viselete. Anyaga nem csak komfortos, de könnyen is tisztítható.
Anyag
91% pamut
9% poliamid
Tisztítás és ápolás
nem fehéríthető, vegyileg nem tisztítható, kézzel mosható, vasalás alacsony hőfokon (110°c), szárítógépben nem szárítható