VUK MINI ÖVTÁSKA NUBU TEAM

FEHÉR

82,50 USD
Szállításra kész 8–10 napon belül
Leírás
A NUBU TEAM #KapszulaKollekció egy fiatalos utcai viselet, amely összeköti a sport szerelmeseit. Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk a legújabb, 2021-es tokiói nyár olimpiai és paralimpiai játékok által inspirált kollekciónkat.
Garam Judit, vezető tervezőnk, a NUBU márka alapítója és tulajdonosa a magyar zászló színeiből inspirálódott (piros, fehér, zöld) a NUBU TEAM #KapszulaKollekció-jának tervezésekor. A kollekció környezetbarát módon készült a fenntarthatóságot szem előtt tartva. Egyes designoknak az olimpikonjaink hivatalos formaruhája szolgált inspirációul. A kollekcióban a magyar zászló szimbolikus színei és formavilága is megjelenik a különböző fazonok sziluettjeiben, ötvözve a designer darabokat a NUBU márkára jellemző minimalizmussal. A tervezés során a fogadó ország kultúrájának tisztelete is fontos volt számunkra, ezért a kollekcióban a japán tradicionális viseletre utaló jelek is csak különlegesebbé teszik a sportosan elegáns darabokat. A Japán hagyományok tisztelete mellett az állt a tervezés során a központban, hogy kifejezzük, mennyire büszkék vagyunk sportolóinkra, akik életük és karrierjük legfontosabb eseményén a mi designunkban képviselhetik hazánkat.
Idén először nemcsak az olimpikonok hivatalos formaruháját készíti a NUBU, hanem egy szurkolói #KapszulaKollekció-t is megálmodott vezető tervezőnk. Az utcai kollekció azért született meg, hogy a sportrajongók itthon egységet képviselve szurkolhassanak a Tokióba utazó sportolóknak. Mi a NUBU-nál veletek együtt szeretnénk ünnepelni az olimpiai és paralimpiai játékokat, a szurkolói kollekció pedig tökéletes módja annak, hogy egy nemzetként szoríthassunk sportolóinknak.
Mini bőr övtáska
Anyag
100% bőr
Tisztítás és ápolás
törölje tisztára